10 de juny de 2011

CONVOCATÒRIA DELS PREMIS CIRIT 2011

Hola,

Alumnes, s'ha publicat la convocatòria dels premis CIRIT 2011, el termini per fer arribar les sol·licituds és fins al 28 de juny inclòs.
Recordo que hi havia dues alumnes amb treballs excel·lents que s'hi podrien presentar, l'Eulàlia i la Lydia.

-La sol·licitud es presenta telemàticament mitjançant el formulari pdf que trobareu en la pàgina que teniu a l'enllaç.  Heu de lliurar el treball com a document adjunt de la sol·licitud. 
Per enviar-lo, és millor passar el treball a document pdf, si no ho sabeu fer, poseu-vos en contacte amb mi per email  i us ajudo.
-Posteriorment, l'heu d'imprimir la sol·licitud i signar-la, per presentar-la també en format paper al registre de l'AGAUR. Aquest full també ha de tenir el segell i signatura de l'institut, caldrà que us passeu per l'institut, per a que el director us la signi (aviseu-me, no aneu per lliure perquè hi ha un màxim de treballs per centre i cal el vist-i-plau). L'adreça d'AGAUR és:
Passeig Lluís Companys, 23, 08010 Barcelona. Horari Registre:
Dilluns a Dijous 9h a 17:30
Divendres de 9h a 14h
 - Enguany no s'ha de presentar el treball en format paper, només la sol·licitud amb el codi de barres, cosa que voldrà dir que ja l'heu tramès telemàticament.
- Si escau, podeu presentar un CD/DVD amb el material complementari. 
 Enllaç a la convocatòria:


Per a més informació, podeu trucar al telèfon del CIRIT  93 268 77 00 
Durant aquest cap de setmana em llegiré detingudament la convocatòria. Si teniu algun dubte, pregunteu-me via email o fent un comentari aquí mateix (signeu-lo sisplau, estic tipa de rebre anònims...)

Ja direu alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada