25 de març del 2011

Sortida al Museu DHUB

Benvolguts alumnes i exalumnes:

El proper dijous 14 d'abril farem una sortida al museu DHUB de Barcelona.

Descripció de l'activitat:

Després de conèixer la col·lecció de disseny industrial del museu, descobrirem el procés que duu a terme un dissenyador industrial per passar de la idea a l’objecte, quines tècniques i eines utilitza i quines dificultats troba i ha de resoldre pel que fa als materials, les formes i les funcions.
Quatre exemples ens ajudaran a entendre aquest procés: el llum Asa, el llum TMM de Miguel Milá, el seient BKF d’Antoni Bonet, Juan Kurchan i Jorge Ferrari-Hardoy i el sofà de mòduls Prolongue de Josep Lluscà i Maribel Querol.
L’activitat s’estructura en tres parts: la primera, una visita a la col·lecció de disseny industrial del museu; la segona, una presentació multimèdia del treball d’un dels dissenyadors proposats, i la tercera, la realització de la maqueta del moble triat pel grup.

Tots els alumnes que esteu fent assignatures soltes, els que vau cursar l'assignatura durant el curs passat o els alumnes de l'assignatura de dibuix tècnic de segon de batxillerat, us hi podeu apuntar. Poseu-vos en contacte amb mi o envieu-me un mail a mdprofe@gmail.com per tal que us passi una fotocòpia de l'autorització i us pugui incloure en les activitats que realitarem al museu.
El preu de l'entrada al museu i de l'activitat és de 4,5 €

Per fer-vos una idea de la sortida, visiteu els següents enllaços:



Programa de la sortida:

9:00 h. Punt de trobada inicial: vestíbul de l'estació de la RENFE del Prat de Llobregat.
10:00 h. Entrada al Museu i inici de l'activitat.
13:00 h. Fi de l'activitat.
14:00 h. Retorn al punt de trobada inicial.